Haber

Adana’da Eski Eşini Bıçaklayarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde eski eşiyle tartıştıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık, “karısını kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya maktulün eski eşi, tutuklu sanık Ümit S. ve partinin avukatları katıldı.

Esas hakkında mütalaasını açıklayan savcı, 6 Nisan 2022’de merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi’nde evinde çıkan tartışma sırasında Ümit S.’nin eski eşi Şükriye Gür’ü bıçaklayarak öldürdüğünü belirtti. Olayda öldürme kastıyla hareket eden sanığın “karısını kasten öldürme” hatası nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına ve mevcut durumunun devamına karar verildi.

Savunması alınan sanık Ümit S, olaydan pişman olduğunu belirterek, “Olay günü aramızda mesajlaşma sorunu nedeniyle tartışma yaşandı. Bunun sonucunda da bu olay meydana geldi. Şükriye Gür’e olay anına kadar şiddet uyguladım. Kesinlikle öldürme kastıyla hareket etmedim. “Bu olaylar beni aldattığını öğrendikten sonra meydana geldi. Bu olaydan dolayı üzüntü duyuyorum. Tahliyemi ve beraatımı talep ediyorum.” ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, “Eşini kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığı sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi.

bayathaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu