Yaşam

Aşk Hayatında Kaos, Yüzünde Gülümseme Merkür’ün Akrep Olduğunun 6 Kanıtı

Önce Mehmet Dinçerler’le, ardından Reza Zarrab’la çıkan dedikodu… Hadise’nin dertleri bitmiyor ama sahne enerjisi hiç bitmiyor. Her konserinin ardından yaptığı danslarla magazin dünyasını sallayan Hadise’nin başarısının sırrını ve hakkındaki dedikoduların sebebini biliyor musunuz? Çünkü o bir Merkür Akrep kadını… Hem Güneş burcu hem de Terazi burcuyken aşk ilişkilerinde kaos, dedikodu ve diğerleriyle mücadele etmesi tesadüf değil.

Gelin Hadise’nin Merkür burcunun Akrep olduğunu kanıtlayan özelliklerine bir göz atalım…

1. Her haliyle seksi ve çekici bir havası var.

Hadise’nin en ihmal edilmiş halinde bile sevimliliğini inkar etmek mümkün değil. Hadise bir devrin esmer güzeliydi. Daha sonra yöntemini değiştirdi ama onu her haliyle seven milyonlara ulaştı. Elbette bu özellik, Güneş ve Venüs’ün Terazi burcu olmasıyla da destekleniyordu.

2. İki iki daha dört: Ne yaparsa yapsın, ne söylese olay olur!

Times Meydanı’na boydan boya fotoğrafını astıran Hadise, yaptığı ve söylediği her şeyle olay olmayı başarıyor. Merkür Akrep’in tutkulu gücüyle işine tutkuyla bağlı olan Hadise’nin ünlü olması hiç de şaşırtıcı değil. 20 yaşında ‘Ter’ albümüyle harika bir çıkış yapan Hadise, son zamanların en popüler şarkıcılarından biri.

3. Aşk hayatınızda kaos, bela eksik olmayacak.

Hadise’nin şöhret yolculuğu kolay olmadı. 18 yaşında katıldığı bir müzik yarışmasında finale kalan ve adını önce Türkiye’ye sonra da dünyaya duyuran Hadise’nin sevenleri kadar sevenleri de çoktur. Hadise’nin başarısı ve şöhreti de kıskanılmıştı. “Düm Tek Tek”, Akrep burcunun en dikkat çekici özelliklerini taşıyan Hadise’nin ‘Vücudum’ müziğinin ardından Türkiye’de yasaklanan ilk klibi oldu. Gördüğünüz gibi, her şey olaylıydı.

4. Onun hakkında asılsız söylentiler yayacak bilinmeyen düşmanlar her zaman vardır.

Astrolojide 8. evi temsil eden Akrep, gizli husumetleri, karanlık işleri ve insanların mistik yönlerini gösterir. Merkür Akrep kişisi gizli düşmanlardan gelen hamlelere açıktır. Hadise’nin Reza Zarrab’la mesajlaştığı iddiası, uzun süredir magazindeki konu hakkındaki konuşmanın acımasızca devam etmesi, Mehmet Dinçerler’le ayrılığında iplerin kopması tam da bir Merkür Akrep’in baş edeceği sorunlardır.

5. Özel hayatında takıntılı tiplerle karşılaşması muhtemeldir.

Hadise’nin şöhret yolculuğu ve özel hayatındaki ilişkiler hiç bu kadar kolay olmamıştı. Özellikle Eurovision dönemine ilişkin haberler süreci son derece zorlaştırdı. Hadise ekrana çıkıp bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Aynı zamanda Sinan Akçıl ile olan ilişkisi o dönem çok konuşulmuştu. Dinçerler’le evlendikten sonra yaşananlar şoke etti.

6. Hadise’nin hayatla savaşacak gücü ve onu fitne edecek sözü var!

Evet hayat ona düşmanlar getirir, dayanamayanlar çoktur ama Hadise’nin hepsiyle baş edebilecek kadar gücü vardır. Merkür, Akrep Hadise’ye akrobasi yeteneği kazandırdı. Sözleri yerindeyken, gördükleri karşısında şaşırabilir. Öte yandan umursamaz halleriyle tavır alıyorlar. Mesela Dinçerler olayından sonra Hadise’nin konu hakkında konuştuğunu ne zaman duydunuz? Söyleyeceklerini gizli mesajlarla aktarmayı tercih ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu