Haber

Bahar dizisinin konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? “Uyanmaya hazır mısın?”

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Bahar Uyanmaya Hazır mısın?’ Başlangıç.

Büyük hayallerle tıp okuyan ve daha sonra ani bir hastalık nedeniyle hayatını eşi ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın (Demet Evgar) hayatını ve dönüşümünü konu alan dizi, Salı günleri yayınlanacak.

Oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya gibi isimleri bir araya getiren dizi saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Peki Bahar ne anlatıyor? Bahar dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte merak ettikleriniz…

Bahar dizisi konusu

Bahar yirmi yıl önce tıp fakültesinden mezun olmuş ve doktor olmak yerine ev hanımı olmayı seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu ile evlidir ve hayatını eşine ve çocuklarına adamaktadır. Dışarıdan çok mutlu görünen Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır.

Bahar’ın doktoru Cihan ise onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede karaciğeri uyumlu olan tek kişi Timur! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Döküm

Demet Evgar (Bahar)

Buğra Gülsoy (Evren)

Mehmet Yılmaz Ak (Timur)

Ecem Özkaya

Füsun Demirel

Elit Andaç Çam

Demirhan Demircioğlu

Nil Sude Albayrak

Sena Kalıp

Alisa Sezen Sever

Hatice Aslan

Bahar bölüm 1

Bahar 1.Bölümde; Bahar (Demet Evgar), başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak) ile evlidir ve hayatını kocasına ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu görünen Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Cihan (Buğra Gülsoy) onu kurtarmaya kararlıdır.

haberakkus.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu