Haber

CHP Etimesgut İlçe Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu: Mansur Belediye Başkanı ile aramızda hiçbir sorun yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut İlçe Belediye Başkanı adayı Erdal Beşikçioğlu, “Mansur Belediye Başkanı ile benim aramda hiçbir sorun olmadı, olmayacak. Bu çok açık.”

Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı binasına giren Beşikçioğlu, basın mensuplarını selamlayarak, Mansur Yavaş’ı kastederek, “Ankara’nın ağabeyinin yanına geldik” dedi.

Beşikçioğlu toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mansur Yavaş’ın adaylığına nasıl baktığı sorusu üzerine ise, “Bu konuda Başkan Mansur’la herhangi bir olumsuz duygumuz olmadı, olmayacağına da inanıyorum.”

Mansur Yavaş’ın belediyecilikte çok büyük tecrübeleri olduğunu iddia eden ve bu tecrübelerini kendisiyle paylaşan Beşikçioğlu, “Saha çalışması sırasında 10 gün boyunca Etimesgut’un tüm mahallelerini gezdim. Bazı eksiklikleri Belediye Başkanımıza iletmek istedim. Bunları ilettikten sonra” dedi. Eksiklikler varsa gerekli tedbirlerin alındığını söyleyebilirim.” .

Yavaş ile arasında herhangi bir sıkıntı olup olmadığı sorusu üzerine Beşikçioğlu, “Mansur Başkan ile benim aramda hiçbir zaman bir sıkıntı olmadı ve olmayacak. Bu çok açık. O bizim kardeşimiz, ona her zaman ihtiyacımız var. deneyim.”

Beşikçioğlu, “İlk defa siyasete girdiniz. Ne tür çalışmalar yapacaksınız?” sorusuna ise, “Siyasete girmedim. Askere girmişim gibi bakıyorum.”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok’un adaylığı hakkında konuşan Beşikçioğlu, “Cumhurbaşkanımız Mansur’un ayakları yere o kadar sağlam basıyor ki, yürürken çevresindekiler titriyor.”

Beşikçioğlu, Mansur Yavaş dışında bir adayın varlığının demokrasinin gereği olduğunu ve sonucun kesin olduğunu söyledi. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu