Haber

FOMGET yeni sezonda iddialı

ANKARA ((İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Futbolu kadınlara sevdiren ve elde ettiği başarılarla tüm Türkiye’ye adını duyuran Kadın Futbol Takımı, yeni dönem hazırlıklarına başladı.

Turkcell Kadınlar Futbol Ligi’nin 2022-2023 dönemini şampiyon tamamlayan ve Başkent’i Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazanan FOMGET; Hem Avrupa’da hem de ligde başarılı bir dönem geçirerek kupayı kaldırmayı hedefliyor.

YENİ TRANSFERLERLE YEŞİL ALAN

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk kupasını Başkent’e taşıyan FOMGET Kadın Futbol Takımı, yeni dönemde Ankara’yı başarıyla temsil etmek için hazırlıklarına başladı.

Yenikent Osmanlı Stadı’nda yeni döneme hazırlanan FOMGET, Medine Erkan, Dilan Yeşim Taşkın, Vusala Seyfaddinova, Beyza Kocatürk, Gabrielle Diane Viviner ve Marin Award’ın yeni transferleri takım arkadaşlarıyla birlikte ter dökmeye başladı.

“TARAFTARLARIMIZIN BİZİ YALNIZ BIRAKMASINA İZİN VERMEYİN”

Avrupa’da ve Turkcell Kadınlar Futbol Ligi’nde başarıyı hedeflediklerini ve bu yolda taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten başarılı sporcular “Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın”dedi ki:

-Fahri Bayraktar (FOMGET Kadın Futbol Takımı Atletizm Direktörü): ” Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Geçen yılki ünvanımızı korumak ve UEFA’da tıp atlamak istiyoruz..

-Siyaset Asgarov (FOMGET Kadın Futbol Takımı Antrenörü): “ Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Bu sene ligi şampiyon olarak tamamlamak ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz.

-Selda Akgöz (FOMGET Kadın Futbol Takımı Kaptanı): “ Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Eğitimlerimiz iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi’nde ön elemeleri geçip gruplara kalmayı hedefliyoruz.

-Armisa Kuç (FOMGET Kadın Futbol Takımı): “ Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanıyoruz. Çok iyi bir kadromuz var ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

-Tuğba Karataş (FOMGET Kadın Futbol Takımı): “ Yeni dönem hazırlıklarına başladık. Herkesin gücü çok yüksek ve sahayı çok özledi. Şampiyonlar Ligi eleme maçlarını da geçerek daha da başarılı sonuçlar almayı planlıyoruz.

gulagachaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu