Ekonomi

İş Bankası Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarını yurt dışına taşıdı

İş Bankası, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında yurt dışında birçok kent meydanında reklam vererek heyecanı ülke sınırlarının ötesine taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Türkiye İş Bankası, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında kutlamalarına devam ediyor.

Banka, Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü kutlamalarına yılbaşında müzelerinde ziyaretçilere sunulan “Yaşasın Cumhuriyet” sergisiyle başladı ve uluslararası “Gelecek Yüzyıla Atatürk Vizyonuyla Bakmak” sergisiyle devam etti. konferansı, İstanbul Maratonu sponsorluğu ve 29 Ekim’de açılışı yapılan Türkiye İş Bankası Fotoğraf Heykel Müzesi ile yeni yıl coşkusunu yurt dışına da taşıyor.

İş Bankası’nın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan ettiği 29 Ekim 1923 tarihli telgrafla tüm dünyaya aldığı ilhamla, Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlayan etkinlikler, ülkenin önemli başkentlerinde büyük meydanlarda gerçekleştirildi. dünya.

Bankanın Londra, Berlin, Bükreş, Delhi ve Milano gibi kentlerde gerçekleştirdiği çalışmalarda, kent meydanlarına “Mustafa Kemal Atatürk 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetimizi dünyaya ilan etti” ibaresi imzasıyla yazıldı. İş Bankası. Biz de Cumhuriyetimizin 100. yılını aynı heyecan ve coşkuyla tüm dünyaya duyuruyoruz. ” yazılmıştı.???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu