Haber

Kağıthane’de Kaza: Bir kız çocuğu ile 4 kişi yaralandı

KAĞITHANE’de 2 otomobilin çarpıştığı kazada, bir kız çocuğu ile 4 kişi yaralandı. Ambulans gelene kadar yaralı çocuğu güneşten korumak için araç güneşlikleri kullanıldı.

Cendere Caddesi Ayazağa istikametinde hareket eden iki otomobil saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden biri kaldırıma çarparak takla attı. Kazada takla atan otomobilde bulunan 5 yaşındaki kız çocuğu yaralanırken, anne ve babası yara almadan kurtuldu. Kazada başka bir otomobilde bulunan 4 kişi hafif yaralandı. Otomobilde sıkışan çocuk çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Ambulans gelene kadar güneşten etkilenmemesi için kız araba güneşliği ile korundu. Kazaya karışan başka bir otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı ve takla atan otomobildeki kız, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle uzun süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Görüntü dökümü:

————————————Kazaya karışan araçlar-Araçtan takla atan araçtan çıkarılan kızı korumak için aracın güneşliği açıldı -Güneşten yaralanan ambulansta-Olay yerinde çalışan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri-Yaralı çocuğun ambulansa nakledilmesi-Genel ve detaylı görüntüler

bayatajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu