Haber

Kılıçdaroğlu’ndan soğan videosu: Aklınızla dalga geçiyorlar

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından yine seslendi.

Twitter hesabından yayınladığı görselde elinde soğanla konuşan Kılıçdaroğlu, “Son seçimde ‘ustalık dönemi’ diye sattıkları, ülkemizi her alanda çöküşün içine sürükledi” dedi.

CHP Genel Başkanı ‘Soğan’ notuyla yayınladığı görüntüde kısaca şunları söyledi: “Artık inandırıcı olmadıklarının gayet iyi farkındalar. Bunun için ağır bir iftira, iftira, palavra propagandası başlattılar.

Gerçeklerin üstünü örtmek için PKK iftiraları, seccade üzerinden din istismarı, marteniçka ipi benzetmesi gibi her türlü garip ve suni gündemlerle sizleri kandırmaya çalışıyorlar. Aslında, zihninizle yaparlar. Kendi vatandaşlarına saygı duymuyorlar. Çünkü söyleyecekleri başka bir şey yok.

Bakın bu bizim ana gündemimiz. Çünkü biliyorlar ki ben geldiğimde demokrasi gelecek, para akacak, yatırımlar akacak, para birimleri düşecek, alım gücünüz artacak, bolluk ve rahmet gelecek. Bu kadar kolay. Bunların hepsi kesinlikle gerçekleşecek. Ah, kalırsa elimdeki soğan bu 100 lira. Şimdi bile bu paranın ağırlığı 30 lira. İşte soğan, soğan, utanmazlar! Yiğit soğana ihtiyaçları vardı…

Ortada bu ne diyeyim; Allah her türlü terörün belasını versin. Dinimizin arkasına saklanıp her türlü hile ve aldatmacaya bulaşanlara Allah lanet etsin. Dindar-inançsız, Türk-Kürt, Sünni-Alevi, dürüst ve samimi insanlarla yoluma devam edeceğim. Tek kriterim bu. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu