Haber

Koç Ailesi’nden 10 kişi Gençlerbirliği’ne üye oldu

Gençlerbirliği’nin fahri başkanlarından iş insanı Vehbi Koç’un ailesinden 10 kişi, başkent kulübüne üye oldu.

Gençlerbirliği’nden yapılan açıklamada, “Gençlerbirliği’mizden ahde vefa örneği. Kırmızı-karalarımız, kulübümüzün bugünlere kadar gelmesinde önemli bir yere sahip olan fahri başkanımız Vehbi Koç’u unutmadı. Gençlerbirliği’miz, Koç ailesinden 10 kişiyi, Ankara Konağı’nda bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Gençlerbirliği’mize üye olarak kaydetti” ifadeleri kullanıldı.

‘VEHBİ KOÇ, GENÇLERBİRLİĞİ İÇİN BÜYÜK BİR DEĞER’

Törende konuşan Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, “Vehbi Bey, Gençlerbirliği için büyük bir değerdir. Kulübümüzün en zor zamanlarında maddi-manevi desteklerini esirgememiş ve Gençlerbirliği’nin bugünlere gelmesini sağlamıştır. Bu nedenle Koç ailesinin yeri Gençlerbirlikliler için her zaman ayrıdır. Hepiniz evinize hoş geldiniz. Üyelikleriniz hayırlı olsun” dedi.

Gençlerbirliği Başkan Vekili Metin Özaslan ise “Gençlerbirliği, Ankaralı ailelerin geçmişte üyesi ve taraftarı olduğu bir takım. Bu ailelerden birisi de Koç ailesidir. Dolayısıyla Gençlerbirliği’nin köklerinden gelen bir isim. Koç ailesinden Ankara’da yaşayan akrabaları, kulübümüze üye olmak istediler, bizler de onları kırmadık. Bugün yaptığımız bu üyelikler, bizler için büyük önem arz ediyor. Sembolik olarak 10 üye yaptık ama bunun devamı gelecektir” diye konuştu.

Üyelik formlarının doldurulmasının ardından kulüp başkanı Osman Sungur, Koç Ailesi üyelerine forma ve Gençlerbirliği tarihinin anlatıldığı Tanıl Bora’nın “Ankara Rüzgârı” adlı kitabı hediye etti.

(SPOR SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu