Haber

MHP’den istifa eden Engin Ayengin, CHP’ye geçti! Kılıçdaroğlu rozetini taktı

Milliyetçi Hareket Partisi ( mp2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı, ardından 2018’de milletvekili adayı olan Engin Ayengin, 2022’de partisinden istifa ettiğini açıkladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye katılan Engin Ayengin’e rozetini verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILAN CHP VEkili

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Meclis Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 2018 Genel Seçimlerinde MHP milletvekili adayı olan ve bir süre önce partimize katılan Engin Ayengin’e rozetini taktı. Gemiye Hoşgeldiniz…”

İSTEĞİNİ BU AÇIKLAMAYLA İLAN ETTİ

Ayengin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Varoluş amacımı anladığım gün, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında aziz vatanımın prestijine, Türk milletine ve geleceğine hizmet etmeyi görev bildim. bütün varlığımı adadığım sayarım bu yolda tek başıma olsam son nefesime kadar yürürüm bugün itibari ile mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisinden esefle istifa ettiğimi bildirmek isterim. kişiliğimi, kişiliğimi ve varlığımı tüm eşlerime, dostlarıma, akrabalarıma, seven ve sevmeyenlere borçluyum. “Bizim tek gerçeğimiz Atatürk’ün yolunda yürüyenlerdir. Saygı ve sevgilerimle.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu