Haber

Muhalif Ece Üner, CHP’lilerin yaptıklarını görünce çılgına döndü! Erdoğan üzerinden açıklama yaptı…

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Erdoğan yüzde 52,18 oy alırken, 8’li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47,82 oy aldı.

ERDOĞAN KABİNİ AÇIKLADI

Seçimin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Erdoğan, nihayet Kabine’yi açıkladı. “Türkiye’nin Yüzyılı İşlenecek”ihbarını verdi.

CHP TATİLDE

CHP’nin seçim yenilgisine tepkiler sürerken, Kemal Kılıçdaroğlu “Mücadeleye devam edeceğiz. Biz buradayız” Mesajıyla koltuktan kalkmayacağının sinyalini verdi. CHP’li isimler Kılıçdaroğlu’nun katı tavrını benimsedi.

MAHMUT TANAL DENİZ YANINDA poz verdi

Seçim yenilgisinin etkileri sürerken CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal gibiler tatile çıktı.

Mahmut Tanal, “Günaydın. Sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir hafta dilerim.”İfadelerinin yer aldığı deniz kenarından bir fotoğraf paylaştı.

Muhalefet ECE ÜNER TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşım CHP’lileri çıldırttı. Sosyal medyaya tepki üstüne tepki yağdı.

Duruma tepki gösterenlerin arasında CHP’ye yakınlığıyla tanınan sunucu Ece Üner de yer aldı. Üner, “Adam kazandıktan sonraki gün ‘çalış, çalış, daha çok çalış’ diyor. Muhalefet tatilde. Böyle bir muhalefet doğru değil, hatta yanlış…”ifadelerini kullandı.

SEÇİMDE BAŞARISIZ OLDU, KENDİNİ FOKTA DENİZE BIRAKTI

Bir kullanıcı ise Tanal’ın denize atladığı bir görüntü paylaştı. “Seçimi kaybetmenin üzüntüsüyle tatile giden CHP Milletvekili Mahmut Tanal kendini fok balığı gibi denize attı.”söz konusu.

TANAL’DAN ŞANLIURFA’YA HİZMET BEKLEYEN VATANDAŞLARA SKANDAL SÖZLERİ

Mamut Tanal, Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın deprem bölgesindeki başarısını hazmedemeyen, depremzedelere hakaretler yağdıran CHP zihniyetini bizzat yansıttı.

Depremden etkilenen Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Mahmut Tanal, seçimlerin geride kaldığını söyledi. “Urfa-Akçakale arasındaki Sırat yoluna el atarsanız”diyen vatandaşa skandal bir yanıt verdi.

“AK PARTİ’YE OY VERİN”

tanal, “Oy verdiğiniz AKP yapsın. Engelleyen mi var?” söz konusu. Şanlıurfa Milletvekili olduğunu göz ardı eden Tanal’ın bu sözleri CHP’li hemşehrileridir. “CHP’ye oy verenler ya da vermeyenler”Ayrılığın kanıtı olarak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu