Ekonomi

Multinet Up’ta Üst Düzey Atamalar

Multinet Up’ta iki üst düzey atama yapıldı. Multinet Up’ta Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcılığına Gül Alım Mokan, Multinet Up İnsan ve Kültür Müdürü olarak Mukadderat Şen atandı.

Multinet Up’ta Müşteri Deneyimi ve Yönetişim Müdürü olarak görev yapan Gül Alım Mokan, 1 Aralık prestijiyle Multinet Up Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Müşteri deneyimini iyileştirme ve Multinet Up’ın sunduğu dijital çözümleri geliştirme kapsamında yaptığı çalışmalarla ulusal ve uluslararası düzeyde 15 ödüllü projeye imza atan Mokan, şirketin yenilikçi müşteri deneyimi stratejilerine ve şirket bünyesindeki çalışmalara liderlik edecek. Bu stratejilerin kapsamı.

Gazi Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği ve Cavendish College’da İşletme eğitimi alan Gül Alım Mokan, kariyerine 2007 yılında BITES Savunma ve Havacılık’ta Kalite Uzmanı olarak başlamış ve 2009 yılında otomotiv departmanı olan Teklas’ta Kalite Güvence Küme Yöneticisi olarak devam etmiştir. Kariyerine Multinet Up’ta 2014 yılında İç Kontrol, Risk ve Uyum Müdür Yardımcısı olarak başlayan Mokan, 2017 yılında Müşteri Deneyimi ve Yönetişim Müdürü olarak süreç yönetimi ve müşteri deneyimi faaliyetlerinden sorumlu olmuştur.

2019 yılından itibaren Multinet Up İnsan ve Kültür Müdürü olarak görev yapan Mukadderat Şen, 1 Aralık prestijiyle Multinet Up İnsan ve Kültür Müdürü olarak atandı. Multinet Up’ta organizasyonel gelişim alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Şen, yeni görevinde çalışan deneyimi ve memnuniyeti, İnsan Kaynaklarının dijital dönüşümü ve çevik kültür konularına liderlik edecek.

Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi’nde Ekonomi ve İşletme bölümlerinde çift anadal programı ile tamamlayan Baht Şen, Polonya Wroclavski Üniversitesi’nde İdari Ekonomi okudu. Kariyerine 2010 yılında Aras Kargo’da İnsan Kaynakları alanında başlayan Şen, 2013 yılında Multinet Up’ta İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 2019 yılında İnsan ve Kültür Müdürü olarak Multinet Up ve iştiraklerinin insan kaynakları süreçlerini yöneten Şen, Aralık 2022 prestijiyle İnsan ve Kültür Müdürü olarak görevine devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu