Haber

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Genç Oyuncuları İzliyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, A Grubu’na yükselme potansiyeli gördüğü genç oyuncuların yeni dönem öncesi gelişimini yakından takip ediyor.

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica, Trabzonspor akademisinde genç oyuncu arayışına çıktı. Dün sabah 10.00 sıralarında tek antrenman yapan bordo-mavili grubun Teknik Direktörü Sebat Genç, U19 takımının yeni dönem hazırlıkları kapsamında. Spor Oynadığı hazırlık maçını teknik heyetiyle birlikte izledi. Bordo-mavili gençlerin sahadan 1-0 mağlup olduğu maçta Bjelica, uzun vadede A grubunda yetiştirmeyi planladığı ve potansiyel olarak gördüğü genç yetenekler hakkında çeşitli notlar aldı.

AKADEMİ YÖNETİCİLERİNDEN BİLGİ ALIN Enad Bjelica, bu yıl takımı yeniden yapılanan Trabzonspor Akademi yöneticileriyle de özel bir görüşme gerçekleştirdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde akademi yönetimi ve teknik ekiple bir araya gelen Hırvat öğretmen, Altyapıdaki mevcut durum ve yapılan çalışmalar hakkında Gençlik Geliştirme Direktörü İlker Erdem’den bilgi aldı. Bjelica, yakında Trabzonspor Akademi’yi ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi. ALTYAPI BJELICA’NIN RADARINDAA Takımın Trabzon ve Slovenya’daki kampındaki şanslı ve genç oyuncularını takip eden Bjelica, geçmişte Dinamo Zagreb, Lech Poznan, NK Osijek için koçluk yaptığı gruplarda yetenek avcılığı yapmasıyla tanınıyor. Bir yandan A kadrosunu yeni döneme hazırlayan Hırvat teknik direktör, Trabzonspor yönetim kurulu altyapısından oyuncu yetiştirme hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu