Haber

TÜ’de “Kurumsal Akreditasyon Programı Toplantısı” yapıldı

Trakya Üniversitesinde (TÜ) “Kurumsal Akreditasyon Programı Toplantısı” gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya nazaran, Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Trakya Üniversitesinde yürütülen kalite ve akreditasyon süreçleriyle ilgili bilgiler verilerek, öğrencilerin faal iştiraki ve öğrenci temsilinin sağlanması bahisleri görüşüldü.

Kalite sürecinin yaygınlaşmasının öğrenciler açısından kıymetinin vurgulandığı toplantıda, öğrencilerin görüş, teklif ve talepleri de değerlendirildi.

Yükseköğretim Kalite Heyeti (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında bilgilendirme de yapıldı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Senatosu üyelerine, verimli ve tahlil odaklı çalışmalarından ötürü teşekkür dokümanı verildi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, öğrencilerin kalite idare ve karar süreçlerine faal iştiraklerinin ehemmiyetine dikkati çekerek, yürütülen çalışmaların üniversiteye, akademisyenlere ve öğrencilere değerli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Trakya Üniversitesi olarak kıymetli bir süreçten geçtiklerini ve bu süreçte iştirakçi ve şeffaf bir idare anlayışı ile tüm paydaşların ve öğrencilerin görüş ve tekliflerini önemsediklerini aktaran Türkyılmaz, şunları kaydetti:

“Paydaşlarımızın dayanağı ve öğrenci senatosu üyelerimizin, topluluk liderlerimizin ve öğrenci temsilcilerimizin ahengi sayesinde geleceğe bakışımız her zamankinden daha güçlü. Öğrenci senatosunun üniversitemiz için değeri büyük. Öğrencilerimizin idare süreçlerine katılmasını, fikir ve görüşlerini dün olduğu üzere bugün de önemsiyor ve Trakya Üniversitesini birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.

Kalite ve akreditasyonda stratejik bir plan dahilinde çalışmalarını sürdüren üniversitemiz, ailemizin en pahalı üyeleri sizlerin katkılarıyla yeni kazanımlar elde ederek emin adımlarla yoluna devam edecektir. Kalite standartlarımızı mümkün mertebe üst taşımak maksadıyla çıktığımız yolda tüm öğrencilerimizin uğraşlarını takdir ediyor, muvaffakiyetlerinizin devamını diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu