Haber

Üstyapı çalışmalarıyla güvenli ulaşım

Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok farklı noktasında gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarıyla konforlu yollar oluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında yaptığı üstyapı çalışmalarıyla, kaliteli ve güvenilir ulaşım ağından Kocaelililerin yararlanmasına katkı sağlıyor. Şehrin birçok farklı noktasında yapılan üstyapı çalışmalarıyla konforlu yollar oluşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Akmeşe Hastanesi yolu ve Körfez Muzaffer Baştopçu caddesi  asfaltlama işi

 

AKMEŞE HASTANE YOLU

İzmit Akmeşe Mahallesi’nde daha önce stabilize olan 3 kilometre uzunluğundaki hastane yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. Yağmur suyu sınırlaması da yapılan Sakarya Üniversite Hastanesi’ne ulaşımı sağlayacak olan yol asfaltlanarak yol konforu ve güvenliği artırılacak.

 

KÖRFEZ MUZAFFER BAŞTOPCU CADDESİ

Körfez Muzaffer Baştopçu Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan asfalt, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekibinin kaldırım çalışmalarıyla onarıldı. Caddeyi tamamen asfaltlayan gruplar kaldırımları da yeniliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu