Yaşam

Jeremy Strong, Emmy Ödül Törenine Neden Katılmadığına İlişkin İddialara Son Verdi!

75. Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye, tüm zamanların en popüler dizisi ‘Veraset’ ve oyuncularının aldığı ödüller damgasını vurdu. Ancak Jeremy Strong’un ödül törenine katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Detaylar içerikte!

Hollywood’daki grevler nedeniyle Ocak ayına ertelenen 75. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Televizyon dünyasının Oscar’ları olarak nitelendirilen törene ‘Veraset’, ‘Ayı’ ve ‘Sığır Eti’ damgasını vurdu.

En iyi drama dizisi ödülünü ‘Succession’ alırken, en iyi kadın oyuncu ödülünü Sarah Snook, en iyi erkek oyuncu ödülünü Kieran Culkin, en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü ise Matthew Macfadyen aldı.

Törende Succession’a ödüller yağdırılırken, tüm gözler Kendall Logan Roy karakterine hayat veren Jeremy Strong’daydı. Sosyal medya kullanıcıları Jeremy Strong’un törene neden katılmadığını merak eden paylaşımlar yaptı. Bazıları Strong’un başka projeleri olduğunu hatırlatırken, bazıları da onun öfkeli olduğunu iddia etti.

Jeremy Strong ise Emmy ödüllerine neden katılmadığı tartışmalarına son verdi. Deadline’ın haberine göre ünlü oyuncu ödül törenine katılmayı unuttu. Geçen hafta Altın Küre’de yaşananları yeniden yaşamak istemediği için gitmediğini düşünüyoruz.

Hatırlarsanız dizinin oyuncuları Altın Küre Ödülleri töreninde ödüller kazanmıştı ancak Jeremy Strong’a ödül verilmemişti. Hem yurtdışındaki hem de Türkiye’deki Succession hayranları, Jeremy Strong’un ödül alamamasına kızdıklarını tweetledi; Çoğunluk trajikomik görseller, editler ve göğüslerle bu durumla dalga geçti.

Ne diyebiliriz ki Jeremy Strong, Kendall rolünü tecrübesiyle oynadı. Ayrıca Altın Küre veya Emmy ödülüne de layık görülmesi ayıp olmaz. Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? İşte yorumlara girin!

gokceadaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu