Haber

Kayseri Kocasinan’da yaz kursları başlıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Akademi çatısı altında verilecek yaz kursları ile öğrencilerin fiziksel gelişimleri açısından keyifli, keyifli ve verimli bir dönem geçirmeleri amaçlanıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın geleceğini eğitimin şekillendireceği bilinciyle yaz kurslarına ağırlık verildiğini vurgulayarak; “Gelecek nesillere daha güçlü ve yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgili tüm alanlarda eğitimler vererek sosyalleşmelerine, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamaktayız. Bu yaz açacağımız kurslar sayesinde yavrularımız hem eğlenerek öğrenecek hem de tatil boyunca sosyalleşerek keyifli vakit geçirecekler. Özellikle çocuklarımız için farklı branşlarda yaz kursları açmaya özen gösteriyoruz. Bunlardan biri olan Yapay Zeka Kursumuza ve Robotik Kurslarımıza bekleriz. Kocasinan Akademi, Çocuk Kulübü ve mahallelerdeki tesislerimiz yaz aylarında gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri açısından nezih bir fırsat.”

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile eğitim, sosyal, kültür, sanat ve spor gibi hayatın her alanında bölge halkına daha uygun ve kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü ve ilçe konak tesislerinde 8-15 yaş arası çocuklar için; Talepler doğrultusunda basketbol, ​​voleybol, gitar, bağlama, keman, futbol, ​​boks, tekvando, okçuluk, müzik, tiyatro ve fotoğrafçılık gibi kurslar açılacak. Ayrıca yetişkinler için ahşap boyama, iğne oyası, bayan elbise dikimi, ev dokuması, amigurumi bebek yapımı ve kadın elbise dikimi, pilates ve zumba kursları verilecek. Çocuk Kulübü tesisine kayıt için 19 Haziran’a kadar (mesai saatleri içerisinde) detaylı bilgi için 0(352) 740 00 00/1109/ 1115 numaralı telefonu aramanın yeterli olacağı belirtildi (www.kocasinan.bel.tr). Kocasinan Akademi tesislerinde ve mahallelerinde açılacak yaz dönemi spor kursları 19 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve yeni eğitim öğretim yılının açılışına kadar devam edecek. Dersler hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler, Analiz Merkezi’nin 0 (352) 222 70 00 numaralı telefonunu arayarak gerekli bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu