Ekonomi

Kuveyt Türk okula dönüş kampanyasıyla Altın Puan kazandı

Kuveyt Türk, okula dönüş kampanyası kapsamında 1.000 TL’ye kadar Altın Puan kazanma fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Kuveyt Türk, yeni nesil kredi kartı Sağlam Kart’ın 5 faizsiz taksit özelliğini 2017 yılında müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Kuveyt Türk, 2017 yılında Sağlam Kart’a “faizsiz sonraki taksit ödeme” özelliğini müşterilerinin hizmetine sunmuştur. 2022. Sağlam Kart ile tüm eğitim ve sağlık harcamalarını sınırsız 5 taksit ile desteklemeye devam eden Kuveyt Türk, 2020 yılında da müşterilerine ayda 3 defa 15 bin TL’ye kadar faizsiz 5 taksit imkanı sunarak müşterilerinin tüm ihtiyaçlarında destek oluyor. Yasal mevzuata ve bankacılık düzenlemelerine uymak kaydıyla diğer sektörlerde. .

Kuveyt Türk, Eylül ve Ekim aylarını kapsayan Sağlam Kart ile okula dönüş kampanyası başlatarak velilerin ve öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Kuveyt Türk, Sağlam Kart kullanıcılarına 1.000 TL’ye kadar Altın Puan ve faizsiz 5 taksit kazanma fırsatı sunuyor.

Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile tek seferde yaptıkları 750 TL ve üzeri eğitim harcamalarından 75 TL olmak üzere 4 farklı süreçte toplam 300 TL Altın Puan kazanıyor. Sağlam Kart kullanıcıları tek seferde yaptıkları her 750 TL ve üzeri giyim alışverişinde 75 TL olmak üzere 4 farklı işlemde toplam 300 TL Altın Puan kazanıyor.

Sağlam Kart, e-ticaret harcamalarında her 1.000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL olmak üzere 2 farklı işlemde 200 TL Altın Puan kazanıyor. Ayrıca kampanya döneminde Kuveyt Türk Mobil müşterisi olup sonrasında Sağlam Kart satın alan müşteriler, 200 TL ve üzeri ilk harcamalarında 200 TL Altın Puan kazanacak.

Okula dönüş kampanyasından kazanılan Altın Puanlar, ilk hesap kesim tarihinde altına çevrilerek müşterilerin hesaplarına aktarılacak olup, müşteriler diledikleri zaman TL’ye çevirebileceklerdir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin eğitim için “ONAY EGİTM”, giyim için “ONAY GİYİM” ve e-ticaret için “ONAY ETİK” yazıp 2848’e SMS göndermeleri yeterli.

Okula dönüş kampanyası 31 Ekim’e kadar geçerli olacak.

sile-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu