Haber

Sol Parti, Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi

SOL Parti Liderler Komitesi Başkanı Başkan İşlenen, Ankara’da düzenlenen mitingde, “SOL Parti, yıkıcı gücü sona erdirmek, saray rejimini devirmek için Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Kemal Kılıçdaroğlu için oylama çağrısı yapıyoruz. bu seçimde sadece iki seçenek var var ya bu karanlık diktatörlük devam edecek ya da biz buna son vereceğiz başka seçenek yok bu seçimden hepimiz sorumluyuz. 14 Mayıs bitirmek, bir cins içinde. 15 Mayıs’ta bu ülkeye ikinci bir şans vermeden zafer armağan etmek” dedi.

SOL Parti bugün Ankara Batıkent’te halk mitingi yaptı. Vedat Dalokay Parkı’nda düzenlenen mitinge İlkay Akkaya, Cengiz Bozkurt, Selçuk Balcı ve Hasan Tatar da katıldı. Toplantıda konuşan SOL Parti Liderler Kurulu Üyesi Lider İşşen, şunları söyledi:

“14 GÜN SONRA BU KARANLIĞA BİRLİKTE SON VERECEĞİZ”

“21 yıldır aldanmadık, yanılmadık. 21 yıldır bir an bile umutsuzluğa kapılmadık. 21 yıldır bir saniye teslim olmadık, geri adım atmadık. Sözü uzatmayacağız.Çünkü bu karanlık 21 yılı gereğinden fazla aldı.21 yıldır bu ülke bu karanlığa sürüklendi.14 günümüz kaldı.14 gün içinde hep birlikte bu karanlığı bitireceğiz. Bu yıkıcı gücü, bu zorbaları, bu gericileri ülkemizin zirvesinden devireceğiz.Bugün Ankara’da iki meydan kuruldu.Biri orası 20 yıldır bu ülkeyi karanlığa boğanların karanlığı.İşte. İşte devrimciler meydanı, işte aydınlanma meydanı, bu ülkenin güzel insanlarının yüreğinden yeşeren bu ışık, bu ışık, o karanlığı yenecektir.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU İÇİN OY VERMEYE DAVET EDİYORUZ”

Seçimlerin temel anlamını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu seçimlerin tek bir temel anlamı vardır. O da şu gericidir, hırsızdır; Halkın, kadınların, gençlerin düşmanı bu gücü göndermektir. Tek adam rejimini bitirmek için. SOL Parti 21 yıldır bu faşist iktidara karşı büyük bir sorumlulukla mücadele etmektedir. Bu sebepten dolayı ‘ 14 Mayıs ‘Bu ülkeye ve bu ülkenin güzel insanlarına karşı sorumluluğumuz’ dedik. Yıkıcı güce son vermek, saray rejimini yenmek için SOL Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekler. Kemal Kılıçdaroğlu için oy istiyoruz. Bu bizim sorumluluğumuz.

“BU KARANLIK DİKTATÖRLÜK DEVAM EDECEK YOKSA BİZ SON VERECEĞİZ”

Bu seçimde sadece iki seçenek vardır. Ya bu karanlık diktatörlük devam edecek ya da biz buna son vereceğiz. Başka seçenek yok. Bu seçimi yapmak bizim sorumluluğumuzdur. 14 Mayıs Bitirmek , bir tür. 15 Mayıs’ta bu ülkeye ikinci bir şans vermeden zafer kazandırmak. Hepimizin, tüm vatanseverlerin, vatanını seven herkesin sorumluluğudur.

“14 GÜN, GECE, GÜNDÜZ BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Aldatma ve zorbalıkla sicili bozulan bu hükümet, seçim yaklaştıkça tehditler savurmaya başladı. Tüm muhalefeti ve tüm toplumu sindirerek, sindirerek güçlerini korumaya çalışacaklarını beyan ederler. Ne yaparsanız yapın, hangi hileye ve zorbalığa başvurursanız başvurun, bu vatanı asla size teslim etmeyeceğimizi buradan beyan ederiz. Tehdit ve yıldırmalarına boyun eğmeyelim. Güçlü olan biziz. 14 gün boyunca gecelerimiz gündüzlerimiz birlik ve beraberlik içinde çalışarak geçecek. 14 Mayıs sabahından 15 Mayıs sabahına kadar, bu ülkeye güneşli bir gün hediye edinceye kadar, ellerimizi hiç bırakmadan birbirimize sarılarak mücadele edeceğiz. Biz kazanacağız.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu