Haber

Kurtlar Vadisi’nin ünlü kahvehanesi alevlere teslim oldu

Kurtlar Vadisi’nin ünlü kahvehanesi alevlere teslim oldu

Maltepe’deki tarihi kahvede yangın çıktı: Dumandan 2 kişi etkilendi

İSTANBUL – Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği Maltepe’deki tarihi kahve, alevlere teslim oldu. Yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırılırken, kahvehanede büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Maltepe’nin Yalı Mahallesi’nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin bir süredir çekildiği Yalı Mahallesi’nde bulunan tek katlı tarihi kahvehanede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kahvehanenin çatısında çıkan yangının dumanlar çıkardığını gören vatandaşlar kısa sürede büyüyerek durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Yangın sırasında kafeteryanın üst katında kalan iki kişi kendilerini dışarı attı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için çalışma yaptı. Alevler kahvehanenin yanındaki restorana da sıçrayarak maddi hasara yol açtı. Yangında kahvehanede büyük hasar meydana gelirken, çatıda da kısmen çökme meydana geldi. Dumandan etkilenen 2 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tarihi kahvehanede çıkan yangın çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yangınla ilgili konuşan Mustafa Gökçen, “Yangın sabah saat dokuz sıralarında çıktı ama neden çıktığını bilmiyorum. Burası tarihi bir kahvehane. Antik Yunanlardan kalma bir kahvehane. Çatıdan yangın çıktı.”

Abdurrahman Bozkurt, “Sanırım kahvede uyuyanlar vardı. İçeride bir şey mi yaptılar bilmiyorum. Asmalı kafede yangın çıktı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu